Welkom op onze vernieuwde website!

CLB bestaat dit jaar 30 jaar en trakteert u op onze nieuwe website. Een website met een verfrissende kijk op onze innovatieve technieken...

CLB bedrijfsfilm
CLB is producent en leverancier van het in eigen beheer ontwikkelde totaalcommunicatiesysteem unicare. Dit systeem zorgt ervoor dat alle elektronische apparaten en sensoren in een gebouw zijn aangesloten op één IP- of ISDN-kabelnetwerk en met elkaar kunnen communiceren. Met onze kennis van de techniek en de branches werken we aan oplossingen op maat. We gaan daarbij vaak uit van de oplossingen die unicare systemen kunnen bieden. "We leveren technology with care".

 

Wij leveren niet alleen systemen en producten aan de zorgsector, maar we zijn ook actief in de industrie- en overheidssector.

Uniek aan ons unicare systeem is de combinatie van verschillende onderdelen. Het brengt alle informatie over personen en installaties in een gebouw - van intercom tot brandbeveiliging -  naar één punt. Hoe complexer het project, hoe groter onze meerwaarde. Unicare haalt het hoogste rendement uit mensen en middelen.